2019-08-06, 15:16
Prawdę powiedziawszy testowałem nagrywarkę i True-D nie mniej jednak wyciąłem ten odcinek prostego przelotu ok 450 metrów, myślałem że jakieś wnioski wyciągnąć można z tego no ale ok następnym razem zrobię test w polu na stałych wysokościach filmik podeślę nawet jeśli wynik będzie zadowalający na tym paśmie tylko trochę bojęsię odlatywać do momętu w którym dostanę pierwsze ostrzeżenie ponieważ zawsze gdy zawracam to RSSI spada podczas zawracania.
Boję się efektu w którym dostanę pierwsze ostrzeżenie a podczas zawracania nastąpi zbyt durzy spadek RSSI i stracę łączność, po tym materiale który wrzuciłem można jednak zauważyć że RSSI z 90+ na 60+ spada błyskawicznie a później utrzymuje się dość długo nim spadnie o kilka kolejnych wartości.
Boję się efektu w którym dostanę pierwsze ostrzeżenie a podczas zawracania nastąpi zbyt durzy spadek RSSI i stracę łączność, po tym materiale który wrzuciłem można jednak zauważyć że RSSI z 90+ na 60+ spada błyskawicznie a później utrzymuje się dość długo nim spadnie o kilka kolejnych wartości.