Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Taranis X9D+ z modułem zewnętrznym - problem z uruchomieniem

Sprawdziłem 8,3V i problem nie występuje. Teraz tak, czy to w takim razie wina Crossfire (jeśli tak to nic tylko reklamować, 12,6V nigdy nie przekroczyłem) czy padło coś w samym Taranisie? Teraz kojarzę, że zanim pojawił się ten problem, już jakiś czas temu pojawiały się jakieś "kwiatki". Dokładnie nie pamiętam, ale bywało że coś tam speaker pyknął, raz się chyba włączył sam po wyłączeniu (apraratura) itp. Nie kojarzę też wcześniej aby aparatura przy włączeniu i wyłączeniu pykała sobie speakerem (oczywiście chodzi o jedno pyknięcie a nie taki problem ja na przedstawionym filmie). Czy u Was speaker pyka przy ON/OFF?

Jakie sugestie co do dalszego postępowania- reklamować Crossfire? Wymieniać coś w Taranisie? Sam problem nie jest bardzo uciążliwy, ale boję się czy np. nie padnie zasilanie podczas lotu.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Taranis X9D+ z modułem zewnętrznym - problem z uruchomieniem - przez Zgr - 2019-11-14, 04:01
Taranis X9D+ z modułem zewnętrznym - problem z uruchomieniem - przez MAK - 2019-11-15, 12:52
Taranis X9D+ z modułem zewnętrznym - problem z uruchomieniem - przez Zgr - 2019-11-15, 22:42
Taranis X9D+ z modułem zewnętrznym - problem z uruchomieniem - przez komarkus - 2019-11-16, 00:48
Taranis X9D+ z modułem zewnętrznym - problem z uruchomieniem - przez Zgr - 2019-11-16, 01:17
Taranis X9D+ z modułem zewnętrznym - problem z uruchomieniem - przez komarkus - 2019-11-16, 01:43

Skocz do: