2020-05-13, 12:29
Moje aktualne przypuszczenia są podobne. Istotny jest obieg sygnałów, co skąd przychodzi, np. S.Port. Bez demontażu płyty głównej taka analiza jest raczej niemożliwa, płyta jest dwustronna i gęsta. S.Port np. z pinu modułu zewnętrznego idzie taśmą na płytę główna, wchodzi pod płytkę RF i do widzenia, bez wylutowania RF nie wiadomo co dalej. Szukam po necie jakichś podpowiedzi, narazie nic pomocnego.
Co do STK, po włączeniu nadajnika i kasacji warningu o failsafe, pojawia się info o wersji hardware i firmware, cyferki z niczym mi się nie kojarzą. Podam je później, jeśli to może być istotne. Po Download dostaję: device time out i zrestartuj program. Po południu sprawdzę, co zrobi nowa wersja tego flashera.
Co do STK, po włączeniu nadajnika i kasacji warningu o failsafe, pojawia się info o wersji hardware i firmware, cyferki z niczym mi się nie kojarzą. Podam je później, jeśli to może być istotne. Po Download dostaję: device time out i zrestartuj program. Po południu sprawdzę, co zrobi nowa wersja tego flashera.