Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Problem z podświetlaniem ekranu taranis qx7 access

Witam mam problem z podświetleniem ekranu w aparaturze taranis qx7 access, wszystkie ustawienia się wyświetlają, aparatura działa normalnie, tylko nie ma podświetlenia. Przeszukałem całe ustawienia aparatury i nie znalazłem żadnego rozwiązania. Na jednym z forum ktoś powiedział że może to być przepalony led. Jestem początkującym modelarzem, bardzo proszę o jakieś wskazówki, co się mogło stać. Aparatura jest nowa, kupiona kilka dni temu zasilana dwoma akumulatprkami lion 18650, stało się to praktycznie z dnia na dzień po wyłączeniu radia dzień wcześniej, na drugi dzień po włączeniu podświetlenie już nie działało.Akumulatorki były wsadzane prawidłowo zgodnie z polaryzacją będę wdzięczny za pomoc .
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Problem z podświetlaniem ekranu taranis qx7 access - przez halun - 2021-12-27, 13:53
Problem z podświetlaniem ekranu taranis qx7 access - przez Thomassino - 2021-12-27, 19:47
Problem z podświetlaniem ekranu taranis qx7 access - przez halun - 2021-12-27, 21:14
Problem z podświetlaniem ekranu taranis qx7 access - przez Thomassino - 2021-12-28, 01:16

Skocz do: