Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jestem zainteresownay FRSKY HORUS X12S. Mam kilka pytań

Cytat: 4 godziny temu, MAK napisał:

Nie do końca rozumiem jednak, jaki związek ma moduł nadawczy z wielkością modelu (jeśli to miałeś na myśli).

Chodziło mi o jakość wykonania. Rozbicie małego modelu przez np źle przylutowaną antenę nie spwoduje dużych  strat materialnych. Ale uderzenie 6kg szybowcem w samochód to już inna bajka. Poprostu miałem złe doświadczenia z dht-u (jak już przelutowałem połączenia do anteny i gniazda sygnałowego to służył mi kilka lat bez problemowo)  i dlatego chciałbym się upewnić , że ten system ma teraz lepszą jakość i jest dla mnie odpowiedni. Dlatego też pytałem czy jest używany przez modelarzy którzy latają większymi modelami. Ja przeważnie latam makietami szybowców lub holówką. Wśród moich znajomych nikt nie lata na tym systemie.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Jestem zainteresownay FRSKY HORUS X12S. Mam kilka pytań - przez tomeks - 2018-03-30, 15:52
Jestem zainteresownay FRSKY HORUS X12S. Mam kilka pytań - przez MAK - 2018-03-31, 11:03
Jestem zainteresownay FRSKY HORUS X12S. Mam kilka pytań - przez tomeks - 2018-03-31, 15:25
Jestem zainteresownay FRSKY HORUS X12S. Mam kilka pytań - przez MAK - 2018-03-31, 15:39

Skocz do: