Liczba postów: 17
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Witam. Kupiłem ten odbiornik aby go wykorzystać na razie jako zwykły bez stabilizacji , nigdzie nie znalazłem info czy działa on jako zwykły bez konfiguracji przez programator, Myślałem że zadziała. Niestety nie działa. Może jest jakaś możliwość odpalenia go bez tego programatora?
Liczba postów: 60
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
nie bardzo rozumiem o co ci chodzi bo programować go możesz tez skryptem lua a jak wyłączysz tryby stabilizacji w nadajniku bedzie zwyklay odbiornik.
Reputacja:
0
Jest wzmianka w instrukcji o tym skrypcie ale nic poza tym. Posiadam taranisa x9lite. Zbindowałem odbiornik i po ponownym jego włączeniu wychyla serwa maksymalnie w jednym kierunku i nie reagują na drążki. Jedynie gaz działa poprawnie. Czy bez programowania tym skryptem nie da się normalnie tego odbiornika uruchomić? Istnieje jakiś opis jak ten skrypt funkcjonuje?
Liczba postów: 60
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Identycznie jak instrukcja, nieznam tego radia ale ustaw kanał 10 i 11 na 0 a na yt sa instrukcje.
Reputacja:
0
Ja sobie poradziłem przy pomocy tego skryptu z poziomu aparatury. Trzeba przeprowadzić kalibrację i jak kolega wyżej napisał, kanał 10 i 11 ustawić na 0 .