Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Horus X12S

Witam , mam pytanie odnośnie nadajnika Horus X10S , jakoś nigdzie tego nie doczytałem . Czy nadajnik ten obsłuży kartę pamięci 32 GB ?

Mam też drugie pytanko odnośnie odbiornika XM+ , czy w wersji ACCST V 2.1.0 ma RSSI na kanale 16 ?
Odpowiedz

Cytat: Dnia 9.07.2020 o 21:09, mundek napisał:

Czy nadajnik ten obsłuży kartę pamięci 32 GB ?

Ale który nadajnik, ten z tematu czy z treści? X12S obsłuży 32 GB na pewno, a X10S jako nowszy tym bardziej powinien. W zasadzie wystarcza 1 GB, ja mam ileś wersji komunikatów pl, jakieś kopie wcześniejszych zawartości i do 1 GB jest jeszcze sporo miejsca. Jak dasz 4 GB, to masz przyszłościowo na zaś. Po co przepłacać?

Sam mam 32 GB w X12S i nie wiem po co :)

Cytat: Dnia 9.07.2020 o 21:09, mundek napisał:

Mam też drugie pytanko odnośnie odbiornika XM+ , czy w wersji ACCST V 2.1.0 ma RSSI na kanale 16 ?

Cytat z: https://77hobby.pl/frsky-xm-odbiornik-16...p-183.html

"ilość kanałów: 16 przez SBUS (CH1~CH15 do dowolnego wykorzystania, CH16 zwraca poziom RSSI dla kontrolera lotu) "

Nie napisano, żeby wersja firmware coś w tym zakresie zmieniała.
Odpowiedz

Cytat: 8 godzin temu, komarkus napisał:

Ale który nadajnik, ten z tematu czy z treści? X12S obsłuży 32 GB na pewno, a X10S jako nowszy tym bardziej powinien. W zasadzie wystarcza 1 GB, ja mam ileś wersji komunikatów pl, jakieś kopie wcześniejszych zawartości i do 1 GB jest jeszcze sporo miejsca. Jak dasz 4 GB, to masz przyszłościowo na zaś. Po co przepłacać?

Sam mam 32 GB w X12S i nie wiem po co :)

Cytat z: https://77hobby.pl/frsky-xm-odbiornik-16...p-183.html

"ilość kanałów: 16 przez SBUS (CH1~CH15 do dowolnego wykorzystania, CH16 zwraca poziom RSSI dla kontrolera lotu) "

Nie napisano, żeby wersja firmware coś w tym zakresie zmieniała.

Dzięki za odpowiedż , mój błąd , oczywiście chodziło o X12S , a sprawdzałem co napisałem . Pytanie zadałem w imieniu kolegi który wgrał na kartę pamięci mapy i zajmuje mu to 6 GB , a zapewne chce wgrać więcej .
Odpowiedz

Cytat: Dnia 11.07.2020 o 07:00, mundek napisał:

Pytanie zadałem w imieniu kolegi który wgrał na kartę pamięci mapy i zajmuje mu to 6 GB , a zapewne chce wgrać więcej .

Cały świat w nadajniku ;)
Odpowiedz

Skocz do: