2019-01-04, 22:37
Jako, że mój poprzedni, wysłużony nadajnik (9 kanałowy (!) Hitek Optik 6 z modułem Assana 2,4 GHz) zaczął się dziwnie zachowywać zdecydowałem się na jego wymianę
Przesiadłem się na Taranisa QX7
Nie miałem jeszcze okazji wypróbować go "na żywo". Skonfigurowałem go, wykonałem pulpit i szykuję się do otwarcia sezonu ?
W swoim wielowirnikowcu zamontowałem odbiornik X4R. Przy okazji konfiguracji telemetri i detekcji czujników oprócz RSSI oraz RXbat pojawił się czujnik oznaczony jako A2 - podaje wartości w woltach
Co to jest za czujnik?
Istnieje może "rozpiska" czujników z ich krótką charakterystyką?
I jeszcze jedno pytanie - istnieje możliwość wizualizacji zakresu gazu (Thr) w postaci cyfrowej ale w formie procentowej od 0 - 100%?
Pozdrawiam Jarek
Przesiadłem się na Taranisa QX7
Nie miałem jeszcze okazji wypróbować go "na żywo". Skonfigurowałem go, wykonałem pulpit i szykuję się do otwarcia sezonu ?
W swoim wielowirnikowcu zamontowałem odbiornik X4R. Przy okazji konfiguracji telemetri i detekcji czujników oprócz RSSI oraz RXbat pojawił się czujnik oznaczony jako A2 - podaje wartości w woltach
Co to jest za czujnik?
Istnieje może "rozpiska" czujników z ich krótką charakterystyką?
I jeszcze jedno pytanie - istnieje możliwość wizualizacji zakresu gazu (Thr) w postaci cyfrowej ale w formie procentowej od 0 - 100%?
Pozdrawiam Jarek