Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dobór firmware do XSR

Witam,

Wczoraj odebrałem paczuszkę od was z X9D plus SE. Dzisiejszy dzień spędzam na oglądaniu i czytaniu waszych poradników dotyczących openTX, campaniona itd.. Kawał dobrej roboty!

Niestety utknąłem na wyborze frmware do moich odbiorników XSR - mam je z chin a wiec pewne siedzi w nich nonEU..

Rozumiem, że wewnętrzny moduł XJT w dostarczanych przez was Taranisach ma firmware EU-LBT? Czy można to jakoś sprawdzić?

Który firmware dla XSR powinienem wybrać(versja 170317)? który to EU-LBR a który nonEU? załączam prsc ze strony FrSky - nie jest to dla mnie jednoznaczne..

Z góry dziękuję za pomoc.

Tomek

Odpowiedz

Przepraszam, chyba za dużo już przy tym radyjku siedzę. Prscr odnosi się do XJT..

Po ściągnięciu najnowszej wersji firmware XSR i po rozpakowaniu mam dwa pliki. Rozumiem, że ten drugi który ma  w nazwie LBT to EU? i jego powinienem wgrać?

Odpowiedz

Cytat: 2 godziny temu, borello napisał:

Przepraszam, chyba za dużo już przy tym radyjku siedzę. Prscr odnosi się do XJT..

Po ściągnięciu najnowszej wersji firmware XSR i po rozpakowaniu mam dwa pliki. Rozumiem, że ten drugi który ma  w nazwie LBT to EU? i jego powinienem wgrać?

[attachment=152]

Dokładnie tak. Poradniki odnośnie uaktualniania firmware mamy w Warsztacie FrSky, ale to już zapewne wiesz :).
Odpowiedz

Skocz do: