Skocz do zawartości
cacek26

Taranis x9e

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Miałem wgrane polskie menu (gadanie po polsku) i jakimś trafem przestał mi gadać

Zawsze gdy włączałem to mnie ślicznie przywitał i po włączeniu timera po każdej minucie mówił mi która już min.

Co to może być ?

Edytowane przez cacek26

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Zacznij od podstaw. Może masz wyciszony głos. Sprawdź na PC-cie, czy karta SD pozwoli na odczyt katalogu z plikami "gadania".

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Właśnie znalazłem błąd ,jakimś trafem wyskoczyła mi karta pamięci ,już wszystko jest ok

 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Witam ponownie !

 

Stało mi się mianowicie to:::: latając modelem spadło drastycznie napięcie nadajnika tj. 8.7 V i se myślę polatam ,ale tu się odzywa STAN KRYTYCZNY patrze 7.8 V dobra ląduje  i po wylądowaniu   zanim przywlokłem model i wyłączyłem odbiornik nadajnik padł(wyłączył się)

Po naładowaniu szok żaden odbiornik nie działa

Czy to możliwe że po wyłączeniu (z braku napiecia) sie nadajnika zniknęło bindowanie odbiorników?

Oczywiście już są zbindowane i wsio gra ALE?????????????

 

Edytowane przez cacek26

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×