Wicher 0 Napisano 24 Sierpień 2018 Dzień dobry, Z tego co czytam kamery RunCam Split umożliwiają jednoczesny zapis obrazu cyfrowego na kartę SD i przekazanie obrazu do VTX. Czy mogę podłączyć OSD z parameterami lotu na potrzeby FPV? Czy OSD będzie też widoczne na nagranym obrazie czy tylko na wysłanym do VTX? Czy mogę podczas lotu rozpocząć/przerwać nagrywanie czy też kamera rejestruje cały czas gdy ma zasilanie? Czy kamera może robić zdjęcia podczas lotu? Za pomocą aplikacji poprzez Wifi? W danym momencie można albo robić zdjęcia albo nagrywać film? Ale podczas robienie zdjęć nadal obraz jest przesyłany do VTX i możliwy jest lot FPV? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
wicek 0 Napisano 26 Sierpień 2018 Witam, tak, RunCam Split mini niezależnie nagrywa filmy / wykonuje zdjęcia od przesyłania obrazu video na wyjście TV-out. Ta kamera nie posiada opcji OSD (oczywiście poza menu konfiguracyjnym które jest widoczne po uruchomieniu poprzez wyjście TV-Out). Kamera rejestruje video po włączeniu nagrywania (ręcznie) lub jeśli jest to skonfigurowane to po zasileniu kamery (opcja w menu). Niestety nie słyszałem o możliwości zdalnego sterowania nagrywaniem kamery do RunCam Split 2 jest specjalny kabel ale nie jest on kompatybilny z RunCam Split mini (a przynajmniej RunCam nic na ten temat nie mówi). RnnCam Split mini nie posiada modułu wifi. Tak w danym momencie można albo nagrywać video albo robić zdjęcia i tak jak pisałem wcześniej niema to związku z podanym obrazem video na wyjście TV-out. Pozdrawiam Maciej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach