2020-07-23, 00:19
Ogarnąłem temat i jestem niezmiernie wdzięczny za porady, ustawiłem s8r zgodnie z instrukcją, oblot się udał i teraz tak:zawis lot nożowy ok natomiast autopoziomowanie owszem działa tylko 'trzepie' modelem na zasadzie wachlowania sterem wysokości, zmiana czułości stabi nic nie wnosi. Kolejna rzecz to nie mogę sobie poradzić z ustawieniem na jednym przełączniku 3 pozycyjnym tzn górne położenie Hover, środkowe stabilizacja i dolne knife edge, dodatkowo autopoziomowanie na chwilowym, jak to rozwiązać? Wedle instrukcji wszystko ogarniam ale własną inwencję mam znacznie ograniczoną, jestem już w sumie starszym panem i nie do końca sobie radzę z filozofią opentx, jeśli już coś raz zrobię to potem jest proste ale wymyślenie od początku sprawia problem, jeśli więc ktoś byłby uprzejmy popełnić coś na wzór instrukcji na dwóch przełącznikach i stworzyć takową przy moich założeniach tzn 3 pozycję + chwilowy autopoziomowanie byłbym niezmiernie wdzięczny. Dodatkowo jestem w stanie odwdzięczyć się również ale to na priv