2018-10-09, 00:35
Cytat: 10 minut temu, zaremba1991 napisał:
dobrze by było umieścić informację jaką wersją ivony są nagrywane dzwięki i kto jest mówcą dla tych co by chcieli dodać swoje komunikaty w tej samej wersji. Jeśli możesz @komarkus to zmień dzwięki crowon i crowof na polskie, to w miare często używam. nie wiem jak to po polskiemu nazwać. (zataczanie kręgu włączone) może? robienie kółek to tak chyba nie profesjonalnie by brzmiało :D/emoticons/biggrin.png">
Po drodze znalazłem plik w tej paczce o nazwie "output.mp3" który możesz uwzględnić do usunięcia z kolejnej wersji. i tak nie będize odtwarzany w wersji mp3
Nie mam pojęcia, która wersja Ivony jest na wcześniejszych bazowych plikach, nie do ustalenia. To co było dogrywane, jest opisane u Marcina na stronie, link był wyżej. Fakt, brzmienie powinno być podobne.
"crowon" i "crowof" to po naszemu ;)/emoticons/wink.png"> butterfly (motyl), czyli w szybowcu hamujemy na maxa (klapy w dół, lotki w górę). Marcin zrobił plik "ham-on" co u niego oznacza butterfly :). Zapisuję to do zmiany, trzeba spolszczyć, potrzebne.
Ten "output" i "input" z mp3, nie mam pojęcia co to ma znaczyć. Jak nie mam pewności, to na razie zostawiam (ku pamięci i ewentualnemu rozwiązaniu). Nie wiem, co to za komunikat.