Liczba postów: 58
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Witam , na którymś forum wyczytałem że 77Hobby pracuje nad polską wersją językową do nadajnika Tandem X20 z ETHOS . Czy taki fakt ma miejsce ? Jeżeli tak to za jaki czas
można się wersji PL spodziewać ?
Pozdrawiam .
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Witam,
Dołączam się do pytania.
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Brawo. Chylę czoła świetna robota.
Liczba postów: 58
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Witam . Fantastycznie , ogromnie się cieszę ja i pewnie wiele osób które nabyły ten nadajnik , na naszym lotnisku są już trzy Tandemy . Jakiś czas temu przeglądając forum modelarskie przeczytałem , że trwają prace nad polską wersją językową do tego nadajnika . Mogę się jedynie domyślać ile pracy włożył Pan w opracowanie tego tłumaczenia . Zazdrościłem zawsze Czechom , mniejszy kraj a mają swoją wersję językową w Tandemie . Cieszę się że sprawa tłumaczenia PL jest bliska finału . Czytałem że FrSky w tej chwili kładzie duży nacisk na skrypty LUA , co kilka dni pokazują się nowe wersje oprogramowania ale w wersji ALFA - nie do latania . Ostatnia wersja stabilna to 1.0.18 i ukazała się kilka godzin temu , wypada mieć nadzieję że w następnym wydaniu ETHOSU będzie już wersja PL .
Ze swojej strony mogę obiecać że jak tyko ukaże się wersja PL , zaktualizuję nadajnik i będę informował o ewentualnych uwagach jakie będę miał do tłumaczenia .
Pozdrawiam .