Wątek zamknięty
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tandem X20 ETHOS

Witam , na którymś forum wyczytałem że 77Hobby pracuje nad polską wersją językową do nadajnika Tandem X20 z ETHOS . Czy taki fakt ma miejsce ? Jeżeli tak to za jaki czas 

można się wersji PL spodziewać ?

Pozdrawiam .

Witam, 

Dołączam się do pytania.

Polskie tłumaczenie EthOS

Brawo. Chylę czoła świetna robota.

Witam . Fantastycznie , ogromnie się cieszę ja i pewnie  wiele osób które nabyły ten nadajnik , na naszym lotnisku są już trzy Tandemy . Jakiś czas temu przeglądając  forum modelarskie przeczytałem , że trwają prace nad polską wersją językową do tego nadajnika . Mogę się jedynie domyślać ile pracy włożył Pan w opracowanie tego tłumaczenia . Zazdrościłem zawsze Czechom , mniejszy kraj a mają swoją wersję językową w Tandemie . Cieszę się że sprawa tłumaczenia PL jest bliska finału .  Czytałem że FrSky w tej chwili kładzie duży nacisk na skrypty LUA , co kilka dni pokazują się nowe wersje oprogramowania ale w wersji ALFA - nie do latania . Ostatnia wersja stabilna to 1.0.18 i ukazała się kilka godzin temu , wypada mieć nadzieję że w następnym wydaniu   ETHOSU będzie już wersja PL .

Ze swojej strony mogę obiecać że jak tyko ukaże się wersja PL , zaktualizuję nadajnik i będę informował o ewentualnych uwagach jakie będę miał do  tłumaczenia .

Pozdrawiam .

Dzięki za miłe słowa. Ten wątek zamykam, a do ew. kontynuacji dyskusji zapraszam w wątku tłumaczenia: Polskie tłumaczenie EthOS

Wątek zamknięty

Skocz do: